top of page

Despre noi

Swan Equity s-a înființat din dorința de a aduce un plus de valoare în serviciile noastre. Am decis să înglobăm anii de experiență din Contardin într-un proiect mai mare, care să valorifice nevoile actuale ale companiilor.

Cu o echipă dedicată de profesioniști în domeniul financiar, Swan Equity se distinge prin oferirea de soluții personalizate axate pe optimizarea financiară. Angajamentul nostru ferm și expertiza noastră se reflectă în abordarea meticuloasă a nevoilor clienților, asigurându-ne că aceștia beneficiază de servicii de înaltă calitate în acest domeniu.

Swan Equity, în parteneriat cu Contardin, furnizează o gamă comprehensivă de servicii orientate către maximizarea eficienței financiare.

Portofoliul nostru diversificat include SRL-uri, PFA-uri, societăți de diverse dimensiuni, de la întreprinderi mici până la multinaționale și business-uri de familie. Cu experiența acumulată și înțelegerea profundă a cerințelor clienților, suntem dedicați să oferim soluții personalizate și inovatoare pentru optimizarea resurselor financiare ale afacerii tale.

Cine suntem?

În 2002, Contardin a luat naștere ca o afacere de familie, axată inițial pe furnizarea serviciilor contabile de calitate superioară. În primele etape, am fost discreți, dar având clar definit obiectivul nostru, am intrat rapid în joc, angajându-ne constant în perfecționarea noastră pentru a dezvolta o identitate distinctivă.

Swan Equity a fost înființată în 2023, pornind de la dorința de a evolua și de a introduce servicii inovatoare, axându-ne pe optimizarea financiară și evaluarea strategică a afacerilor.

Prin asocierea cunostintelor celor două firme, ne dorim să oferim servicii extinse și personalizate. Optimizarea financiară reprezintă acum un fundament solid în cadrul filosofiei noastre de afaceri, iar angajamentul nostru continuu este de a oferi soluții care să maximizeze eficiența și să contribuie la succesul durabil al partenerilor noștri.

Un element foarte important ce ne definește este deschiderea față de clienți și faptul că sunt primiți ca într-o familie, dorindu-ne să cunoaștem afacerea cât mai bine pentru a veni cu servicii cât mai adecvate nevoilor lor.

Istoria noastră

bottom of page