top of page

Serviciile oferite de noi pe partea de consultanță financiară reprezintă o parte foarte importantă în procesul de luare a deciziilor de investiție sau finanțare.

În momente mai dificile, companiile au nevoie de sugestii atunci când vine vorba de afacerile pe care le finanțează sau operează.

Echipa noastră are o experiență destul de mare în ceea ce privește analiza performanței financiare, iar în felul acesta putem oferi sugestii pentru îmbunătățirea performanțelor.

CONSULTANȚĂ 

FINANCIARĂ

Serviciile noastre de consultanță fiscală sunt proiectate pentru a oferi clienților noștri liniștea necesară într-un mediu fiscal într-o continuă schimbare.

Ne propunem să fim partenerii de încredere care contribuie la succesul financiar al afacerilor cu care lucrăm. Acest domeniu este foarte complex și necesită atenția sporită a unui expert în domeniu, motiv pentru care noi oferim acest serviciu, oferindu-vă oportunitatea să lucrați cu cea mai bună echipă pentru a vă putea forma o viziune completă asupra obligațiilor contabile și fiscale la zi.

CONSULTANȚĂ 

FISCALĂ

Swan Equity, prin intermediul colaboratorilor noștri avocați, vă pune la dispoziție servicii de asistență și consultanță juridică, asigurând servicii integrate, cu acoperirea tuturor aspectelor legale care privesc activitățile dumneavoastră.

Îmbinând expertiza juridică specifică cu preocuparea ca interesele clienților să fie protejate, această colaborare aduce în beneficiul dvs. servicii integrate de consultanță, precum și servicii specializate pentru toate aspectele de natură legală cu care vă confruntați, misiunea noastră fiind de a vă facilita conformarea la întreg cadrul legislativ.

Împreună, punând accent pe consultanța de natură preventivă, urmărim diminuarea riscurilor pentru afacerea dumneavoastră, de la cele administrative, civile, contravenționale, până la cele penale, inclusiv, riscuri la care mediul economic este din ce în ce mai des expus, prin raportare la diversificarea activităților desfășurate și rigurozitatea crescândă a autorităților.

CONSULTANȚĂ 

JURIDICĂ

Consultanță

bottom of page