top of page

SWAN EQUITY


CONSULTANTA     CONTABILITATE     TRAINING       SERVICII SPECIALE

Viziunea noastră este să devenim partenerul de încredere al afacerilor, contribuind la optimizarea performanțelor financiare și la construirea unor baze solide pentru dezvoltare pe termen lung.

Viziunea

Suntem încântați să vă aducem la cunoștință câteva dintre reușitele noastre semnificative, care au contribuit la parcursul nostru de până acum.

Despre noi

Peste 500 de documente contabile procesate lunar.

>500

Peste 150 de clienți mulțumiți, număr care e în creștere.

>150

Training personalizat pentru peste 30 de antreprenori anual.

  30

Declarații fiscale depuse la timp.

100%

Misiune

Angajamentul nostru față de optimizarea financiară definește temelia misiunii noastre. Transparența și eficiența sunt pilonii centrali ai colaborării noastre, iar echipa de experți pe care am format-o, vă stă la dispoziție pentru a vă oferi soluții personalizate și profesionale. Misiunea noastră nu se rezumă doar la furnizarea de servicii financiare, ci la construirea unei baze stabile și durabile pentru succesul continuu al afacerii dumneavoastră.

Swan Equity și Contardin oferă o gamă complexă de servicii financiare, menite să se muleze cât mai bine pe necesitățile clienților noștri. Deținem în portofoliu o gamă variată de clienți, de la SRL-uri, PFA-uri, societăți mici, medii și mari, business-uri de familie, ce au ca parteneri persoane fizice/juridice până la multinaționale. Cu ajutorul experienței acumulate de-a lungul timpului și a varietății de clienți, am învățat care sunt cerințele acestora și cum le putem rezolva.

Clienti

Echipa noastră este aici pentru a vă susține în atingerea obiectivelor și depășirea oricărei provocări. Descoperiți împreună cu noi calea către succes și eficiență, într-o colaborare care valorifică abilitățile noastre variate și se adaptează nevoilor dvs. specifice.

Echipa 

Manager

GRU68 Animatie SRL

Bogdan Popescu

Recomand cu incredere aceasta echipa tuturor celor care au nevoie de servicii contabile de calitate. Pentru noi, colaborarea este una exceptionala, serviciile si comunicarea cu ei depasindu-ne cu mult asteptarile!

Administrator

Balet Monique SRL

Monica Popescu

Nu pot decat sa impartasesc bucuria si recunostina mea fata de echipa extraordinara cu care colaborez. Fiecare provocare a fost abordata cu profesionalism si pasiune. Sunteti mai   mult decat contabili, sunteti parteneri de incredere care au contribuit semnificativ la succesul business-ului meu! Recomand clar serviciile voastre!

Director programe

Radio80.ro

Alina Dimitriu

Ati transformat ceea ce parea un labirint fiscal intr-o calatorie lina si fara stres. Profesionalismul vostru, rabdarea si disponibilitatea de a explica fiecare aspect au fost de nepretuit.

Testimoniale

0752 290 367

office@swanequity.ro

Bd. Corneliu Coposu nr. 51, et 3, apt 30, sector 3,

București

Prin experiența și angajament, ne distingem prin abordarea atentă la nevoile clienților noștri, asigurându-ne că aceștia beneficiază de servicii de înaltă calitate în domeniul financiar.

Te invităm să completezi formularul de contact și vom putea discuta mai eficient despre afacerea ta!

Contact

CONSULTANȚĂ FINANCIARĂ

CONSULTANȚĂ FISCALĂ

CONSULTANȚĂ JURIDICĂ

Consultanță

CONTABILITATE

CONTABILITATE DIGITALĂ

SALARIZARE

Contabilitate

ORGANIZARE CURSURI DE

FORMARE PROFESIONALĂ

TRAINING

Training

EVALUARE BUSINESS

EVALUARE PROPRIETĂȚI IMOBILIARE

ALTE SERVICII

Servicii speciale

Serviciile noastre

Echipa noastră dedicată își propune să ofere sprijin și orientare, astfel încât să poți aborda provocările și oportunitățile tale cu încredere și eficiență. Te invităm să descoperi gama noastră extinsă de servicii și să explorezi împreună cu noi modalități inovatoare de a-ți consolida și dezvolta afacerea în conformitate cu obiectivele tale.

bottom of page